(FOTO) Pokloni kompjuter djeci za online nastavu!

Akcija #stayconnected koja se realizuje u sklopu kampanje “Daruj opremu za online nastavu!” je danas bila jako uspješna.

Naše učenike i učenice su danas obradovali sljedeći donatori :
1. Hidajet Jakupović i Stolarija SAP (Sanski Most)
2. Emir Sarajlić i Poljoprivredna apoteka EŠE (Sanski Most)
3. Anoniman donator iz Sanskog Mosta
4. Sadin Ahmetagic i firma DINKO AS, Ljubljana, (Kijevo)

Zahvaljujemo se našim donatorim na vrijednim donacijama u ovoj akciji, prenosi Inmedia.

Ovim putem želimo da se zahvalimo i pedagozima i pedagogicama osnovnih i srednjih škola koji su nam pomogli u lociranju djece kod kojih je prepoznata potreba za pomoć za funkcioniranje online nastave.

Na području općine Sanski Most identificirano je 24 djece koja nemaju adekvatnu opremu za praćenje online nastave, sa današnjom donacijom uspjeli smo obradovati 4 djece, a s pružanjem pomoći nastavljamo i narednih dana.

Svi koji mogu i žele da doniraju svoje uređaje mogu donijeti u prostorijama Centra za izgradnju mira svakim radnim danom od 10:00 do 14:00 sati ili pozvati na brojeve 061-443-988 (Vahidin), 061-354-513 (Mevludin), 061-787-511 (CIM kancelarija) kako bi se dogovorili o preuzimanju donacije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79