(FOTO) Pokušali ubaciti 150 falsifikovanih glasačkih listića za kandidate stranaka SNSD-a i SDA-a!

U Novom Gradu pokušali su, na jednom biračkom mjestu – Suhača, ubaciti kutiju sa 150 falsifikovanih galsačkih istića, u korist kandidata za načelnika SNSD Drljaču i za kandidate za odbornike SDA.

Listići su ilegalno štmpani u improvizovanoj štampariji Adnana Badnjevića iz Prijedora.

Na slici se jasno vidi da je kutija otvarana pa ponovo zalijepljena tvrdi Slobodan Vasković

“U Novom Gradu u mjestu Suhača zatvoreno je biračko mjesto zbog pokušaja da se u glasačku kutiju ubaci 150 listića, koji su prema našim saznanjima, štampani u privatnoj štampariji u Prijedoru”, tvrdi Šešić.

Šešić je na konferenciji za novinare u Banjaluci naveo da su uočene nepravilnosti i na pojedinim biračkim mjestima u Banjaluci.

“Na nekoliko mjesta posmatračima opozicije nije dozvoljen ulaz u prostoriju gdje se odvijaju izbori, a na nekim mjestima je uočen nedostatak listića. U Lazervu i Kuljanima zabilježen je pokušaj prevare `bugarski voz`, gdje je uhvaćena žena koja je u kutiju ubacila dva glasačka listića, umjesto jednog”, naveo je Šešić

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79