(FOTO) Policija privela državljane Slovenije, BiH i Srbije zbog kaznenih djela nasilja, razbojništva i prijetnji

(FOTO) Policija privela državljane Slovenije, BiH i Srbije zbog kaznenih djela nasilja, razbojništva i prijetnji


U Celju je skupina od devet osoba napala zaštitare ugostiteljskog objekta, prijetili im te ih i ozlijedili. Oštetili su i inventar na terasi restorana.

Prošlog tjedna policija je provela pretres kuća osumnjičenih na dvije lokacije u Celju, gdje su oduzeli više palica, bokser, pištolj s mecima i više kablova za struju za koje se sumnja da su pribavljeni kaznenim djelom.

Navedene se sumnjiči i da su krajem oktobra prošle godine na terasi ugostiteljskog objekta u Celju napali i teško ozlijedili 30-godišnjaka, a dvojicu se sumnjiči i za razbojništvo u novembru, kada su napali 23-godišnjaka na Mariborskoj cesti u Celju i ukrali mu novčanik.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela nasilja, oštećenja tuđe stvari, prijetnje, razbojništva i sudjelovanja u skupini koja čini kazneno djelo, podnijeli smo kaznene prijave protiv osam osoba. Četvorica osumnjičenika u dobi su od 20, 21, 49 i 50 godina, državljani Slovenije, Bosne i Hercegovine i Srbije, lišeni su slobode za vrijeme trajanja istražnih radnji, a dvojica su privedeni istražnom sucu, a predložili su i protjerivanje stranaca iz zemlje, navodi policija u izvještaju piše GPM.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija