(FOTO) POLICIJSKA AKCIJA U TUZLANSKOM KANTONU, PRIVEDENE ČETIRI OSOBE

Četiri osobe su privedene na području Tuzlanskog kantona jer su osumnjičene za neovlaštenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga, saopćeno je danas iz Kantonalnog ministarstva unutrašnjih poslova.

Prilikom pretresa policajci su pronašli i privremeno oduzeli jednu PVC kesu u kojoj se nalazila veća količina biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kanabis, digitalnu vagu i drobilicu. Nakon završenih pretresa, četiri osobe su privedene u službene prostorije radi kriminalističke obrade.

Poslije kompletiranja predmeta, Tužilaštvu Tuzlanskog kantona bit će podneseni izvještaji protiv Ć. S. iz Gračanice, I. K. (36) iz Tuzle, I. M. (42) iz Srebrenika i A. Š. (22) iz Lukavca zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 

 

Crna hronika

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79