(FOTO) Policijski službenici spasili vozačicu koja je cijelu noć provela u hladnoj rijeci

(FOTO) Policijski službenici spasili vozačicu koja je cijelu noć provela u hladnoj rijeci


Hrabri čin policijskih službenika PU Banjaluka

Prvi dan godine koju večeras ispraćamo započeli smo spašavanjem stanara iz požarom zahvaćene zgrade u Bratuncu i u tom duhu završavamo i njen posljednji dan. Zahvaljujući profesionalnosti i posvećenosti policijskih službenika Policijske uprave Banjaluka Radislava Glamočaka, Radiše Stokanića, Dalibora Kostreševića i pripravnika Nikole Kneževića jutros je spašen jedan ljudski život.

Naime, vraćajući se iz noćne smjene policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka, Radislav Glamočak i Radiša Stokanić su u u koritu rijeke Vrbanje, kod Čelinca u vodi uočili automobil koji je sletio sa puta. Po zaustavljanju vozila, prišli su bliže vodi i čuli dozivanje u pomoć. Odmah su o navedenom obavijestili dežurnu službu Policijske stanice Čelinac, a policijski službenici Dalibor Kostrešević i Nikola Knežević su odmah pozvali Vatrogasnu jedinicu Čelinac i Službu hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Čelinac.

Zajedničkim snagama policijskih službenika,vatrogasaca i medicinskih radnika iz vozila je izvučena žena koja je cijelu noć provela u vodi, zaglavljena u vozilu. Nesretna žena je zbrinuta u UKC RS radi pružanja ljekarske pomoći i ista je stabilno. Ona je srećom, po riječima ljekara pothlađena, a posljedice bi sigurno bile daleko tragičnije da je još koji sat provela u Vrbanji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija