(FOTO) Ponovo paljevina u Sarajevu: Izgorila dva putnička automobila

(FOTO) Ponovo paljevina u Sarajevu: Izgorila dva putnička automobila


U dramatičnom događaju koji se odigrao sinoć, automobil parkiran marke VW Passat u sarajevskoj ulici Trg Barcelone zapalio se, ostavljajući susjede i prolaznike u šoku. Požar se dogodio usred noći, stvarajući spektakularan prizor svjetala i dima u mirnom sarajevskom naselju.

Kako saznaje portal Crna-Hronika u požaru su izgorila dva putnička automobila marke VW Passat i Seat Ibiza. Pripadnik Vojne policije BiH, koji stanuje u neposrednoj blizini nemiog događaja alarmirao je policijske službenice i pripadnike PVB Kantona Sarajevo koji su došli u rekordnom vremenu na lokaciju.

Nezvanično sumnja se da je požar na automobilima podmetnut.

Hitne službe odmah su reagirale na dojavu o požaru, brzo pristigavši na mjesto događaja kako bi gasile vatru i spriječile širenje. Vatrogasci su morali nositi s jakim plamenovima koji su zahvatili vozilo, dok je gust dim bio vidljiv na nekoliko blokova udaljenosti. Čule su se i eksplozije

Na sreću, nije bilo ozlijeđenih osoba, s obzirom na to da je automobil bio parkiran bez ljudi u blizini. Vlasnik vozila, koji je brzo obaviješten o incidentu, stigao je na mjesto požara izražavajući šok i tugu zbog gubitka svojeg automobila.

Iako su vatrogasci brzo kontrolirali požar, vozilo je pretrpjelo značajna oštećenja, a uzrok požara još uvijek se istražuje.

POGLEDAJ GALERIJU

Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija