(FOTO) Potresne fotografije sa mjesta nesreće: Povrijeđena jedna osoba. Prevezeno na KUM

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se u četvrtak u 23:35 u sarajevskom naselju Otoka. U istoj su učestvovala dva automobila a kako saznaje portal Crna-Hronika učestvovao je i motociklista.

Na Otoci u Sarajevu je došlo do strašne saobraćajne nesreće u kojoj ima povrijeđenih. Kako nam je potvrđeno iz policije, do nesreće je došlo oko 23:30 sati, a učestvovala su dva automobila.

Prijavljeno im je da je povrijeđena jedna osoba koja je zatražila ljekarsku pomoć i koja je odvezena na Kliniku urgentne medicine, a detalje o stepenu povreda još uvijek nemaju.

Na fotografijama se vidi da je jedan od automobila potpuno uništen s prednje strane, a veliki broj građana okupio se odmah da priteknu u pomoć učesnicima i pomognu im izaći iz automobila.

Očevici ističu kako je vozač BMW-a zakačio Audi u velikoj brzini i tako udario u banderu, a zatim i trotoar. Traka u kojoj je došlo do udesa je u potpunosti obustavljena piše Klix.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Kako nam javlja novinar s lica mjesta, vatrogasci su rezali automobil kako bi izvukli povrijeđene. Saobraćajna u kojoj je došlo do nesreće je u potpunosti obustavljena. Očevici ističu kako je vozač BMW-a zakačio Audi u velikoj brzini i tako udario u banderu, a zatim i trotoar.

Kako se može vidjeti sa videa, vatrogasci režu automobil kako bi iz njega izvukli povrijeđene. – Kao da je bomba pukla. Vatrogasci su više od 20 minuta rezali automobil – kazao je očevidac nesreće za portal “Avaza”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79