(FOTO) Požar u ugostiteljskom objektu podmetnut, vlasnik ogorčen?

Kafe-bar “Dionis” u Maslovarama, kod Kotor Varoša, izgorio je tokom vikenda i vatra se proširila i na male okolne objekta koji se nalaze u nizu, a sumnja se da je ovaj požar podmetnut.

Prema riječima Saše Pejakovića, valasnika ovog lokala, u razgovoru s licima koja su vršila uviđaj, rečeno mu je da je požar podmetnut, ali nije iznosio sumnje ko bi to mogao učiniti.

“Evo, upravo razvaljujemo ovo što je otpalo, da pokušamo bar prekriti, jer sve je izgorjelo. Sprat je kompletan izgorio, a u prizemlju bi se možda ponešto moglo i spasiti”, rekao je Pejaković. Dodao je da su požar najprije primijetile najbliže komšije.

Vatra je buknula u noći na subotu oko tri časa i brzo zahvatila kompletan objekat, a potom se proširila i na okolne. Intervencijom vatrogasaca Vatrogasnog društva Kotor Varoš požar je lokalizovan i stavljen pod kontrolu.

Kako su saopštili iz Policijske uparve Banjaluka, u požaru nije bilo povrijeđenih.

Na mjesto požara izašli su pripadnici Policijske stanice Kotor Varoš, koji su obavili uviđaj prenose Nezavisne.

Konobar svakodnevno pronalazi novčanike i vraća ih vlasnicima

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79