(FOTO) Poznat identitet motocikliste koji je poginuo u stravičnoj nesreći

Milan G. (53) iz Gradiške poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 18:10 sati na magistralnom putu Kozarska Dubica – Gradiška u mjestu Međeđa.

On se, vozeći motocikl marke “Jamaha”, na jednoj velikoj krivini, na kojoj se nalazi i mostić, prešavši u suprotnu traku, zabio u “Seat Ateca” njemačkih registarskih oznaka kojim je upravljao Banjalučanin K. S. (43).

Thumbnail

Motociklista je preminuo na licu mjesta, dok je vozač Seata prošao bez povreda. Uviđaj je na mjestu nesreće, uz policiju PS Kozarske Dubice, obavio i dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Prijedor koji je naložio obdukciju nad tijelom smrtno stradalog koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS u Banjoj Luci.

Thumbnail

Nezvanično Avaz saznaje da je Milan G. krenuo na motorijadu u Kostajnicu, kao i da se nesreća dogodila na mjestu za koje mještani tvrde da je jedna od crnih tačaka ovog regionalnog puta.

(FOTO) Lovac ostao bez pola lica, vepar mu iskasapio i lijevu butinu

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79