(FOTO) Poznat identitet vozača BMW-a: Tešku nesreću imao i 2011. godine

Do nesreće je došlo oko 23:30 sati, a učestvovala su dva automobila. Prijavljeno im je da je povrijeđena jedna osoba koja je zatražila ljekarsku pomoć i koja je odvezena na Kliniku urgentne medicine

Na fotografijama se vidi da je jedan od automobila potpuno uništen s prednje strane, a veliki broj građana okupio se odmah da priteknu u pomoć učesnicima i pomognu im izaći iz automobila. Očevici ističu kako je vozač BMW-a zakačio Audi u velikoj brzini i tako udario u banderu, a zatim i trotoar.

Teška nesreća u Sarajevu: Uništen BMW lokalnog trkača

Vozač BMW je teže povrijeđen ali je van životne opasnosti. Vlasnik vozila je od ranije poznat policijskim organima po velikom broju prekršaja. Velimir Muratčaus poznatiji kao Veko upravljao je zelenim motornim vozilom marke BMW piše Crna-Hronika

Muratčauš je zadobio povrede, u svom zelenom BMW-u, kojeg su vatrogasci rezali

Velimir Muratčauš je od ranije poznat organima gonjena a 22.6.2022. dobio je više kaznenih prijava sa kojima se pohvalio na društvenoj mreži Instagram.

“Uzorni građanu sa TikToka, što si skinuo klipove i poslao policiji, ja ću svoje kazne platit a tebe nabi**em na k***c.” – komentarisao je Veko.

Na snimci koju je objavio portal Crna-Hronika, vidljiva je opasna vožnja nesavjesnog vozača iz Sarajeva koji svoj automobil marke BMW upravlja brzinom od 250km/h potom ulazi u tunel i nastavlja s vožnjom i pretjecanjem vozila čime ugrožava živote sudionika u prometu.

Brza i neprimjerena vožnja je uzrok prometnih nesreća koje su vrlo česte na bh. cestama. Srećom, ovaj put nije došlo do sudara, ipak ovakva vožnja je za svaku osudu. Kako neslužbeno saznajemo upravo ovi video klipovi su razlog navedenih kazni.

Mladić iz Sarajeva upravlja svojim BMW vozilom preko 250km/h kroz tunel 1. mart na autoputu A1

Tešku nesreću imao je i 2011. godine kada je u saobraćajnoj nesreći učestvovalo putničko vozilo marke “Kia”, taxi vozilo “Passat” i motocikl u kojoj su povrijeđene dvije osobe.

“Velmir Muratčauš je zadobio teške tjelesne povrede opasne po život. Slomljene su mu obje natkoljenice, a zadobio je i otvoreni lom lijevog koljena. Slomljena mu je i karlica. Povrijeđeni će biti podvrgnut višesatnoj operaciji. Drugom povrijeđenom, A.B, ustanovljen je prijelom karlice, te je prebačen na Kliniku za ortopediju i traumatologiju. U njegovom slučaju operacija neće biti potrebna”, izjavila je za Sarajevo-x.com Biljana Jandrić, portparol KCUS-a. (14.04.2011.)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Podsjećamo na Otoci u Sarajevu je došlo do strašne saobraćajne nesreće u kojoj ima povrijeđenih. Kako nam je potvrđeno iz policije, do nesreće je došlo oko 23:30 sati, a učestvovala su dva automobila. Kako se može vidjeti sa videa, vatrogasci režu automobil kako bi iz njega izvukli povrijeđene.

 

Nasreću, niko nije smrtno stradao.

Muratčauš je zadobio povrede, u svom zelenom BMW-u, kojeg su vatrogasci rezali

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79