(FOTO) Preminula mlada djevojka (18) iz BiH: “Zvali su je hrabrost”

Ugašen je još jedan mladi život u BiH. 18-godišnja Katarina koja se borila s opakom bolešću zbog koje joj je amputirana desna ruka. No, nije se predala.

Iako je dešnjak po prirodi, a bez desne ruke ostala, prebacila je sav teret na lijevu ruku, pa i njezin novi hobi postaje prava profesionalnost te se ozbiljno bavila šminkanjem.

Katarina Franjušić 2005.-2023. 🕯

 

Nakon duge i teške bolesti preminula je u Zagrebu piše Crna-Hronika.

Prijatelji i poznanici se na društvenim mrežama opraštaju od mlade Katarine.

“Katarina nam je svima bila primjer i uzor kako se u najtežim trenutcima ne posustaje, radosno živi i bori do zadnjega daha!

Neka te u radost svoga Kraljevstva primi Gospodin gdje ćeš unijeti svoju mladalačku radost i ljepotu, svoju anđeosku dušu i biti naš nebeski zagovornik.

U raj poveli te anđeli…!❤️🙏❤️

“Otišao je naš najljepši osmjeh, sniva san vječnosti s anđelima, pleše koreografije svojih mažoretkinja gore gdje nema nikakve boli, patnje ni terapija!

Počivaj u miru, draga Katarina! Svojom hrabrošću, energijom, osmjehom, svojim križem ujedinila si cijelu Ramu. Od tebe svi možemo naučiti što je u životu bitno, a to su zdravlje, obitelj, prijateljstvo, susreti i zajedništvo kojima si punila svoje baterije u kući, svojoj Rami za dane boravka u bolnici, u Zagrebu.

U zagrljaju nebeskog Oca sada moli za nas!

Mirno spavaj! Počivaj u miru!

Sućut obitelji!

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79