FOTO: Prepoznajete li ovog muškarca? Policija ga traži

PROVODEĆI kriminalističko istraživanje kaznenog djela pokušaja teške krađe koja je počinjena tijekom noćnih sati sredinom srpnja ove godine u Zatonu pokraj Dubrovnika, policija je objavila fotografije osobe koja se dovodi u vezu s ovim događajem.

Radi se o muškarcu starosti oko 60 godina koji je provalio u trgovinu te je, nakon što je vidio da ga je snimila nadzorna videokamera koja se nalazila u unutrašnjosti trgovine, pobjegao s mjesta događaja, a da nije ništa otuđio.

“Molimo građane da, ukoliko imaju saznanja o identitetu osobe sa snimke o tome, s punim povjerenjem, obavijeste Policijsku upravu dubrovačko-neretvansku, odnosno najbližu policijsku upravu ili policijsku postaju, osobno ili pozivom na dežurni telefon 192, odnosno na e-mail dubrovacko-neretvanska@policija.hr!, priopćili su iz policije za Index.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments