(FOTO) Pretrpani autobusi, postaju svakodnevnica!

Redakciji portala Crna-Hronika poslali ste informaciju o neugodnoj situaciji koja se desila u autobusu za Cazin.

Vašu priču prenosimo u cijelosti:

“Ovako. PUTNIK PREVOZ ,JAKUP i JARO voze djecu na relacijama Stijena-Cazin.
Uvijek se vuku standardni problemi, 50 sjedi 40 stoji, tome niko ne staje na kraj. Od početka školske godine djeca se ovako pate, nikog nije briga, a karte se plaćaju od 70 KM pa nadalje.

“Do svakog 10-og u mjesecu karte moraju biti plaćene inače kako kažu „ostat ćeš“ . Dragi šefovi s obzirom da je vama ovo sve samo smiješno, da otvoreno kažete da se ne bojite niti inspekcije, niti nikog drugog ,da je to bilo i bit će tako, ako nam ne paše da ne idemo s vama! Vi nad nama kruh zarađujete, sram i stid neka vas bude svega ovog! Mi nismo ovce niti išta drugo mi smo nečija djeca!

Djeca, koja vam svaki mjesec redovno plaćaju karte i samo žele sigurnu vožnju i mjesto da sjedu. Naći će se mnogi koji će reci „budite zahvalni i na tome što imate itd..“ Jeste ljudi, sve je to uredu ali ako imamo mogućnost na normalnu vožnju zašto da je ne dobijemo? Samo jedno za sve vas pitanje – da li vi razmišljate o tome da prilikom tog stojanja gdje nas ima po 80-90 desi se neka nezgoda, šta bi bilo sa svima nama koji stojimo? Da li bi mogli nositi nekog na duši zbog svoje neodgovornosti?

Dragi šefovi, vozači počnite o tome razmišljati i raditi svoj posao, i zaslužite novac koji vam dajemo! Ovom jednom mora doći kraj. Mnogo vas pozdravljaju vaši putnici koji vam ne mogu ništa!

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79