(FOTO) Prijatelji i rodbina oprostili se od mladića

U mjestu Osoji, općina Bužim dogodila seteška saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradao dvadesetjednogodišnji Bužimljanin Senad Alešević, dok je njegov suvozač Džejlan Isaković zadobio teške tjelesne povrede.

Dženaza namaz obavljena je u subotu na mezarju Aleševića Kosa u 15:00 sati. A mnogobrojna rodbina i prijatelji oprostili su se od mladića Senada.

 

 

U nesreći su učestvovala dva vozila bh. registarskih oznaka. Smrtno je stradao vozač Golfa Senad A. dok je njegov suvozač zadobio teške tjelesne povrede i prevezen je u KB “Dr. Irfan Ljubijankić”. U drugom vozilu, kojim je upravljao Amir J. nije bilo povrijeđenih.

Kako saznajemo, nesreća se dogodila uslijed neprilagođene brzine uvjetima i stanju na cesti vozača “golfa”, koji je, krećući se velikom brzinom, “zakačio” drugo vozilo, uslijed čega je potpuno izgubio kontrolu nad vozilom.

Dženaza namaz obavit će se u subotu na mezarju Aleševića Kosa u 15:00 sati

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79