(FOTO) PRIZORI IZ BANJALUČKE BOLNICE ZGROZILI JAVNOST

“Da li se ovdje liječi od infekcija, zaraza ili dolazi da se još koja dobije”

Fotografije toaleta u bolnici na Paprikovcu u Banjaluci zgrozile su sve na društvenim mrežama, a na njima se vidi koliko su loši uslovi u ovoj zdravstvenoj ustanovi gdje se liječe brojni građani.

“Nisam sigurna liječi li se ovdje od infekcija, zaraza ili dolazi tu da se još koja od istih dobije”, komentar je Marije Tokić Miličević koja je na svom Fejsbuk profilu objavila fotografije, koje su zgrozile mnoge.

Kako je objasnila ovo je mjesto gdje su smještena djeca koja se liječe i dodala je da je ovo “naša stvarnost”.

 

 

– Gospodo moja dok vi raspravljate o tomu gdje je ko postavio koju zastavu, ko je bolji i kome pripada ta jadna i napaćena država, na vašoj ili našoj gluposti oni se bogate. Sve vas, sve ovo čeka! Ima se para za nove limuzine da oni vozaju svoje guzice, ali nema za djecu, nema za bolnice. Ovo vam je Blek Frajdej!!! – napisala je ona na Fejsbuku i uzburkala javnost.

Gospodo moja draga u našoj tužno BiH, ovo je naša stvarnost!!! Ovako izgleda WC u bolnici u kojoj je, sad dok ja ovo pišem, smješteno jedno dijete u Banjaluci. Gospodo moja dok vi raspravljate o tomu gdje je ‘tko postavio koju zastavu’, tko je bolji i kome pripada ta jadna i napaćena država, na vašoj ili našoj gluposti oni se bogate. Sve vas, sve ovo čeka! Nadam se da će bar netko od kolega novinara uputiti upit upravi bolnice jesu li ovo normali uvjeti u kojima se djeca liječe!!?? Ima para za nove limuzine da oni vozaju svoje guzice, ali nema za djecu, nema za bolnice!!! Ovo je bolnica na Paprikovcu (Banja Luka) Infektivni odjel!!! Nisam sigurna liječi li se ovdje od infekcija, zaraza ili dolazi tu da se još koja od istih dobije!??? Ovo vam je Black Friday!!!

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79