(FOTO) Procurile nove fotografije sa mjesta nesreće u kojoj je poginuo Šaban Šaulić

Zvijezda narodne muzike u kolima je, prema nezvaničnim informacijama, bio sa vozačem i kumom, a nesreća se dogodila u okolini Bilefelda u kojem je pevao.

Njemačka policija objavila je zvanični izvještaj teške saobraćajne nesreće.

“U nedjelju ujutro, u 06.50, na putu BAB A2, u smjeru Dortmunda, u području gradilišta neposredno pre čvorišta Gutersloh.

Automobil “mazda 6”, kojim je upravljao tridesetčetvorogodišnji Gutersloher, udario je u vozilo “seat ibica”. Vozila su skliznula i zabila se u prepreke.

O povređenima su se odmah pobrinule ekipe hitne pomoći, koje su ih prevezle u najbliže bolnice. Suvozač “seata” podlegao je povredama tokom jutra u bolnici.

 

Autoput A2 je od jutarnjih sati bio potpuno zatvoren, a saobraćaj jednom trakom pušten je oko 9 sati.

Spasilačke ekipe o nesreći su obaviještene u 6.50 sati ujutru. Prema informacijama, u automobil u kojem se nalazio pjevač s kumom i vozačem udario je 34-godišnjak, koji je bio u alkoholiziranom stanju i bez vozačke dozvole, što je potvrdila i policija.

AUTO POTPUNO SMRSKAN, PRIZOR STRAVIČAN!

(VIDEO) Pogledajte video sa mjesta nesreće

Crna-Hronika.info

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79