(FOTO) Prodavačice ganjale lopova: Kada su ga uhvatili iz džepova njegova kaputa počeli ispadati…

KONZUMOVE PRODAVAČICE GANJALE LOPOVA PO CESTI Kad su ga sustigle, iz džepova njegova kaputa počeli ispadati deseci ukradenih artikala.

Onaj čovjek vam tamo krade. Ima pun kaput ribica – ukazao je jedan građanin prodavačicama u Konzumu u sklopu centra Meridijan 16 na zagrebačkim Gračanima. Bilo je to u ponedjeljak oko 17 sati, nakon čega su djelatnice Konzuma počele trčati za odbjeglim kradljivcem.

Na povike prodavačice “Ej stani!” dok je trčala po Gračanskoj cesti za muškarcem u kaputu, lopov se uporno oglušivao, a kad ga je jedna od Konzumovih djelatnica sustigla, održala mu je lekciju dok mu je rastvarala kaput iz kojeg je na cestu ispadalo nekoliko desetaka konzervi tune i sardina.

– Prodavačica koja je čovjeka sustigla vrlo brzo dok se brzim korakom udaljavao uzbrdo rekla mu je: ‘Kako te nije sram krasti?!’ Nije se opirao, samo je gunđao i puštao zvukove ‘bu, bu’. Najednom se na ulici oko njih stvorila hrpa konzervi. Neki će reći da je čovjek gladan, ali teško je povjerovati u to da je krao iz nužde toliku količinu ribe – kaže nam jedan svjedok nesvakidašnje krađe.

Prodavačicama je u pomoć priskočilo nekoliko osoba koje su im u vreće pomogle stavljati konzerve s tla, a kradljivac se u međuvremenu udaljio u nepoznatom smjeru niz ulicu.

– Nevjerojatno je koliko su prodavačice požrtvovno trčale za lopovom. Na upit jel’ im se odbija od plaće ako se dogodi krađa u njihovoj smjeni, rekle su da ne.

– Sreća pa ovaj lopov nije bio agresivan i nije imao oružje. A što bi bilo da je imao oružje? – pita se zabrinuti građanin prenosi Jutarnji.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79