(FOTO) Pronađeni automobil i dvije puške za koje se vjeruje da su korišteni u likvidaciji Slaviše Krunića

Policija je pronašla dvije automatske puške i pripadajuće okvire za municiju za koje se pretpostavlja da su korišteni prilikom izvršenja likvidacije u Glamočanima u opštini Laktašim, saznaju “Nezavisne”.

Oružje je pronađeno pretragom terena koju su u ranim jutarnjim satima započeli pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitete MUP-a Republike Srpske u saradnji sa pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice.

Na fotografija se vidi da su oružje i municija pronađeni u koprivama.

“U toku istrage policija je otkrila i da je lice čiji su inicijali B.Đ, za kojim je raspisana potjernica, pobjeglo vozilom ‘golf sedam’ bijele boje registarske oznake 003-K-770. Policija moli sve građane da ukoliko primijete navedno vozilo da pozovu telefonski broj 192 ili da jave najbližoj policijskoj stanici”, naglasila je načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Mirna Miljanović.

(FOTO) Ukoliko primjetite ovog Golf-a pozovite policiju ODMAH

U bjekstvu je Benedi Đukanović i za njim je raspisana potjernica.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79