(FOTO) Pucali ispred kuće Muriza Memića iz službenog vozila FUCZ-a pa ga oštetili

Nakon što je krajem prošle sedmice ispred porodične kuće Muriza Memića ispaljeno šest hitaca iz terenca Federalne uprave civilne zaštite (FUCZ) koji je vozio Tarik Memić, sin Enesa Memića, v. d. direktora FUCZ-a, pripadnici MUP KS izdali su prekršajni nalog Senadu Botulji.

No, tu nije kraj priči. Portal „Avaza“ je u posjedu fotografije spornog vozila na kojem su vidljiva oštećenja na zadnjem dijelu vozila. Kako saznajemo, istu noć je oštećeno vozilo, a da li je i u ovom slučaju za volanom bio mlađi Memić, za sada nije poznato.

Botulja kažnjen samo novčano: Iz službenog džipa FUCZ-a pucao u blizini kuće porodice Memić

Podsjetimo, Botulja je pucajući iz vozila FUCZ-a izazvao uznemirenje javnosti, prije svega članove porodice Memić. Nakon intervencije policije, on je pronađen i izdat mu je prekršajni nalog. Botulja je kažnjen s 1.000 maraka jer je pucao iz gasnog pištolja, a kod istog su pronađena i 33 metka.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79