(FOTO) Sarajlije kupile automobil Samiru koji prodaje šljive!

Nakon pisanja redakcije portala Crna-Hronika o teškoj životnoj situaciji porodice Musić iz Ključa, i pokretanja akcije da im se kupi automobil marke Golf2, građani Sarajeva koji žele ostati anonimni kupili su Samiru automobil marke Passat koji će porodici Musić olakšati životnu borbu i posao kako bi Samir prehranio svoju porodicu.

APEL: Pomozimo da Samir koji hrani poroduci prodajom šljiva, kupi Golf 2!

“Braća iz Sarajeva kupila mi automobil. Allah da ih nagradi, kao i tebe ko god da si! Nisam ni sanjao da će neko baš meni pokloniti automobil. Posljednji koji sam imao, na njemu je otpao točak, te sam preživio saobraćajnu nesreću hvala Allahu. Sada prodajem kestene, i na taj način pokušavam prehraniti porodicu. Auto mi služi kako bi otišao po robu u Cazin koju prodajem. Pisao sam i načelniku Ključa da mi dodijeli trafiku kako se ne bi mrznuo na cesti. Bit će šta je suđeno. Hvala svima vama! Prezadovoljan sam automobilom!” izjavio je Samir za portal Crna-Hronika.

Samir Musić, otac i borac, bori se za svoju porodicu tako što svaki dan prodaje šljive, sok od drenjaka, šljiva i vunene čarape. Svoje artikle prodaje u Ključu ispred džamije. Žive u izbjegličkom kampu već 19 godina.

Kako izgleda jedan njegov dan, pogledajte u nastavku.

Samir prodaje šljive kako bi prehranio peteročlanu porodicu u Ključu. Ako nemate novca poklonit će vam par šljiva. Pogledajte kako izgleda jedan njegov dan #crnahronika #crnahronikabihDa pomognete porodici http://bit.ly/2mqjjrd

Gepostet von CRNA Hronika BIH am Freitag, 20. September 2019

Da pomognete Samiru i njegovoj porodici, možete na više načina. Kupite koji kilogram šljiva, zdrav sok ili vunene čarape za predstojeću zimu.

Pozovite ga na broj 060/344-6800.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79