(FOTO) SDA Gradačac: Ne može nam niko ništa, jači smo od korone!

Po fotografijama koje su objavljene na društvenim mrežama, na skupu je, u zatvorenom prostoru, bilo mnogo više od 50 osoba koliko je propisano

Na skupu SDA u Gradačcu večeras su predstavljeni kandidati ove stranke za Gradsko vijeće i zajednički kandidat za gradonačelnika.

Kako se vidi na fotografijama koje su objavljene na društvenim mrežama, na skupu je, u zatvorenom prostoru, bilo mnogo više od 50 osoba, koliko je propisano.

(FOTO) Za SDA u Gradačcu korona ne postoji, u krcatom restoranu prekršene sve mjere

Osim toga, nije poštovana ni socijalna distanca.

Na skupu se pojavio i govorio i federalni premijer Fadil Novalić.

“Sudeći po prizorima iz ove sale, pobjeda je realnost i svima je jasno da se Gradačac zeleni” – istakao je predsjednik GO SDA Hrnčić.

Pored velikog broja aktivista i simpatizera, večerašnjem otvaranju predizborne kampanje prisustvovali su i premijer FBiH Fadil Novalić, poslanik u PSBiH Amir Fazlić, ministrica kulture i obrazovanja TK Fahreta Brašnjić, ministar u Vladi TK i kandidat za gradonačelnika Mustafa Šakić, predsjednik Medžlisa IZ Husein Jukan i predsjednica organizacije Žena TK Zumra Begić, te brojni privrednici iz Gradačca – poručuju iz SDA Gradačac.

 

Predizborni skupovi su potencijalna žarišta koronavirusa, ovo su preporuke kako ih spriječiti

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79