(FOTO) Sjedili su za stolom, a onda je Marjan u Saru ispalio šest metaka

Marjan Stamenković (47), prije tri dana na benzinskoj pumpi u Vranju ispalio je šest metaka iz pištolja u Saru Asanović (27), djevojku koja se sjedela na samo nekoliko metara od njega, a sada se pojavio snimak ovog brutalnog ubistva, piše Kurir.

Na snimku koji je Kurir objavio vidi se kako Marjan, sjedi za stolom sa Sarom i još jednim muškarcem, a zatim se sklanja. Nekoliko sekundi kasnije, Marjan vadi pištolj iz unutrašnjeg džepa jakne i iz ispaljuje šest hitaca ka Sari. Nesretna djevojka preminula je na licu mjesta.

Podsjetimo, rezultati obdukcije tijela Sare Asanović koja je ubijena u subotu večer na benzijskoj pumpi u Vranju pokazali su da su prve pretpostavke sa uviđaja bile tačne da je ubica Marjan S., koji je sinoć tokom policijske akcije sam sebi oduzeo život, u nju ispalio šest metaka.

(VIDEO) Nakon što ga je policija opkolila, Marjan tražio čašu vode pa si oduzeo život

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79