(FOTO) Snijeg izazvao prometni Haos

Snijeg koji je u utorak počeo padati u Hercegovini do srijede u jutarnjim satima stvorio je mnoštvo problema diljem prometnica koje povezuju hercegovačka mjesta.

Tako je u jutarnjim satima u srijedu većih problema bilo na magistralnoj cesti M6.1 Široki Brijeg  – Mostar, ponajprije na Žovnici.

Kako doznaje portal Jabuka.tv, oko 7 sati ujutro došlo je do zastoja na ovom mjestu uslijed nemogućnosti mimoilaženja dvaju teretnih vozila na dnu Žovnice, odnosno pri usponu iz Mostara u smjeru Širokog Brijega.

Službe za održavanje cesta čiste prometnice, ali apeliramo na vozače da vožnju prilagode uvjetima na cestama.

Iz Uprave civilne zaštite ŽZH upućen je apel i upozorenje za sve pravne i fizičke osobe da odmah u skladu sa svojim nadležnostima, kao i obvezama, propisanim Zakonom o zaštiti i spašavanju ljudi i materijalnih dobara od prirodnih i drugih nesreća poduzmu neophodne mjere zaštite od visokoga snijega, snježnih nanosa i niskih temperatura.

Sve o snijegu i stanju na cestama u Hercegovini možete pratiti na portalu Jabuka.tv.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79