(FOTO) Šokantno priznanje teško oboljelog Elvira Ćuze: Batko mi je ukrao novac, nadajući se da ću ja što prije umrijeti

Elvir Ćuza Ćuzović je 44-godišnji Sarajlija koji se već godinama bori sa bolešću i svakodnevno odlazi na dijalizu. Elvir je, naime, već nekoliko godina na listi za transplantaciju bubrega, a na dijalizi je posljednjih 20 godina.

Na svom Facebook profilu je objavio šokantno priznanje koje prenosimo u cjelosti.

“I ja sam dobio odgovor iz klinike iz Nice ljudi i ne znaju za nas. Kazu obratite se organizaciji koja vam tvrdi da ste na listi i koja vas je dovela do naše bolnice a to je OTVORENA MREŽA, na čelu sa Almir Cehajić zvani (Batko).

Tuga je ovo kad ja svaki dan u svom gradu srećem tog (ne)čovjeka koji mi je ukrao novac, koji sam uplatio za svoje liječenje, a on uživa i provodi se. Nadajući se da ću ja što prije na onaj svijet to je njemu bajram, jer tad zločinac slavi misleći evo ga jedan manje.

Evo dokaz da sam i ja sve uredno uplatio uz ovo sam morao dati još u kešu 3000eura. ZNAČI UKUPNO 83 000 KM. Toliko o gospodinu koji me je uništio” – završio je Ćuza i priložio fotografije uplatnica.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79