(FOTO) Šta se sipa na pumpama u BiH: Otkud voda i nečistoće u gorivu?

Šesnaesti je dan ruske agresije na Ukrajinu a posljedice osim naroda Ukrajine osjetio je i cijeli svijet.

Rastu cijene nafte, gasa, osnovnih životnih namirnica, sve to ulijeva strah među stanovnicima planete a povećava nepovjerenje prema vladama država zbog čega prijete nemiri.

Nakon najave da će porasti cijene životnih namirnica u Bosni i Hercegovini građani su pohrlili u trgovine kako bi napravili zalihe, ali i od navodnog mogućeg ratnog sukoba. Nekoliko dana poslije najavljeno je poskupljenje goriva zbog čega su također pohrlili na najjfetinije benzinske pumpe.

Danas u Bosni i Hercegovini cijena goriva dosegla je visinu od čak 3,66 KM po litru. Sve ovo dodatno izaziva negodovanje građana.

Jedan od njih je, pretpostavlja se tokom rada malog servisa na automobilu, objavio fotografije jako nečistog filtera za gorivo te goriva koje je bilo u rezervoaru a za koje tvrdi da se u istom nalaze brojne nečistoće pa čak i voda.

U komentarima na njegovu objavu pristizali su komentari i drugih, objavljivali su dokaze o postojanju vode i gorivu tokom analize, piše Hayat.

Ovo je naše gorivo koje plaćamo preko tri marke – bio je komentar korisnika koji je objavio fotografije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79