(FOTO) Strašne fotografije: Sudarili se kamioni, jedan probio ogradu

Kako javlja Hrvatski autoklub, sudarila su se dva kamiona na autocesti A3 između čvorova Lužani i Slavonski Brod zapad u smjeru Lipovca. Vozi se uz ograničenje od 80 kilometara na sat.

Vozač kamiona đakovačkih tablica, koji je sudjelovao u prometnoj nesreći oko 13 sati sudarili na autocesti A3 između čvorova Lužani i Slavonski Brod zapad, prevežen je u bolnicu. Prema fotografijama, koje nam je poslala čitateljica, njegov kamion se nakon sudara prevrnuo i probio ogradu koja odvaja dva smjera autoceste. Ugruvao se i zatražio pomoć Hitne.

Kamion, koji je prevozio cijevi, završio na boku i umalo prešao na suprotni smjer. Drugom kamionu talijanskih tablica razvaljena je prikolica te je iz prtljažnog prostora ostala rasuta nekakva praškasta materija. Zasad nisu utvrdili o čemu se radi, a prema prvim informacijama vozač je prije nesreće stao u zaustavnom traku jer mu je kontrolna ploča signalizirala kvar.

Prolazili smo ondje i čekali 10 minuta u koloni prije nego smo uspjeli proći. Vidjela sam vozača kako je vadio neku torbu iz kamiona, a policija je stigla nakon nas. Sad čiste cestu da se može prolaziti – javila je čitateljica.

Kako javlja HAK, promet je otežan te se vozi uz ograničenje od 80 km/h.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79