(FOTO) Student na fakultetu napisao završni esej o skandalu Jelene Karleuše

Jelena Karleuša na Instagram Storyju podijelila je fotografiju naslovnice završnog eseja jednog studenta na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a tema rada upravo je njezin skandal koji je posljednjih tjedana bio glavna tema regionalnih tabloida.

Završni esej nosi naslov: “Celebrity dominacija na prostoru bivše Jugoslavije: slučaj Jelene Karleuše”, a dotični student piše ga u sklopu kolegija Cyberpolitika. Jelenu je oduševilo to što je njezina situacija poslužila nekome u dobre svrhe, zbog čega je to podijelila sa svojim mnogobrojnim obožavateljima na Instagramu.

Ovo nije prvi put da se njezino ime provlači kroz obrazovne institucije. Prema pisanju Kurira, prije sedam godina među pitanjima na testu opće kulture provedenom na brojnim fakultetima, našlo se i pitanje o imenu Jeleninog hita, a pitalo je koje biblijske gradove spominje u svom naslovu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79