(FOTO) Sudarili se bus i auto: U teškoj nesreći nastradala djevojka (26)

Djevojka (26) vozila je Peugeot 207 koji se u subotu oko 6 sati zabio u autobus između Bakra i Bakarca. Od siline udara na mjestu je preminula

U teškoj prometnoj nesreći na Jadranskoj magistrali u subotu ujutro poginula je djevojka (26). Ona je vozila Peugeot 207 koji se između Bakra i Bakarca sudario s Autotransovim autobusom Arriva.

Očevid je obavljen u suradnji s djelatnicima policije. Točne okolnosti nesreće utvrdit će se prikupljanjem svih relevantnih činjenica – kratko je kazala zamjenica državne odvjetnice općinskog suda u Rijeci.

Neslužbeno doznajemo kako je vozač autobusa uočio mladu djevojku kako vozi po sredini ceste. – Vidjevši je zakočio je i usporio, no ni to nije pomoglo. Cura je išla iz suprotnog smjera i zabila se u prednji dio autobusa. Pretpostavlja se da je zaspala – kažu mještani Bakra.

Silina udarca bila je toliko jaka da je nesretna djevojka preminula na mejstu. Promet je za vrijeme očevida bio u prekidu i odvijao se zaobilaznim cestama. Nakon što je mjesto sanirano promet je uspostavljen oko 9.30 sati prenosi 24sata.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79