(FOTO) Treći dan potrage za šestogodišnjim dječakom koji je pao u nabujali potok

Treći dan potrage za šestogodišnjim dječakom koji je pao u nabujali potok u utorak poslijepodne u Begovom Hanu kod Žepča je u toku.

Pripadnici Federalne uprave civilne zaštite, Gorske službe spašavanja Žepče,mještani i članovi porodice nestalog dječaka nastavili su jutros pretraživanje rijeke Bosne i njenog korita. Kako je vodostaj i Mračajevskrijeke i Bosne opao ponovo se izvršila pretraga od mjesta na kome je dječak nestao do ušća u rijeku Bosnu. Uz pomoć teških mašina pretražena su mjesta na kojima su bili nanosi koje je nanijela bujica.

Potraga će se i danas vršiti i na vodi i kopnenim dijelom pretragom korita i priobalnog dijela duž obala rijeke Bosne i pretragom čamcima sa vode.

FUCZ sinoć je pregledala i analizirala snimke koje su iz zraka u toku jučerašnje potrage snimile bespilotne letjelice (dronovi) FUCZ.

(VIDEO) Pomoć građanima u poplavljenim djelovima Matuzića

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments