(FOTO) Treneru Dinama jutros zapaljen automobil

Treneru srbijanskog Dinama iz Vranja Draganu Antiću jutros oko pet sati zapaljen je automobil na parking garaži kod hotela “Vranje”, blizu njegovog stana, saopćio je klub.

Trener drugoligaša rekao je da se radi o istim osobama koje su prošle nedjelje lijepile plakate na stadionu, na kojima su bile prijeteće poruke.

– Postoje video zapisi sa kamera, na kojima se vidi ko je lijepio plakate, s tim što te osobe još uvijek nisu procesuirane. Nemam dilemu ko stoji iza ovoga. To sam rekao i prošle sedmice za plakate. Ja u Vranju nemam neprijatelje, nikome ne dugujem ništa. Vjetar duva iz Surudlice, rekao je Antić.

Antić je prethodnih godina otvoreno govorio o tome da se porodica Tončev iz Surdulice, koja vodi tamošnji Radnik, obrušila na njegov klub i naizvao je “karcinomom srpskog fudbala”.

Fudbalski savez Srbije je prije dvije godine izrekao Antiću jednu od najoštrijih kazni, kada mu je 15 mjeseci zabranila obavljanje svih dužnosti zbog iznošenja kleveta i povlačenja ekipe sa terena.

Također, na njegov račun su iznošene ozbiljne optužbe da je u poluvremenu utakmice svog tima protiv Spartaka pretukao svog igrača, Luku Ratkovića, prenosi Mondo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79