(FOTO) U Banjoj Luci takmičari odmjerili snage u jedenju ljutih paprika

Druga banjalučka Šurijada, takmičenje u jedenju ljutih paprika, održava se danas u bašti KSET.

Posjetioci su imali priliku vidjeti obračun hrabrih takmičara sa najljućim papričicama na planeti, poput Caroline Reaper, Trinidad Moruge Scorpion i drugih, piše Srpskainfo.

Takmičare je bodrila i publika.

– Događaj je zamišljen kao cjelodnevni, uz dobru muziku i neizostavan izložbeno-prodajni segment u okviru kojeg će se predstaviti domaći i regionalni craft proizvođači Chili Pop’s iz Banja Luke, Đed Niko iz Podgradaca, Smokin’ Hot iz Beograda, te Ljutko iz Tuzle. Također, bit će organizovan i Food corner, odnosno roštilj na otvorenom gdje će posjetioci moći da uživaju u kvalitetnim burgerima koje će spremati KSET kuvari – najavili su organizatori.

Nagradni fond za finaliste obuhvata setove ljutih sosova, Šurijada majice, razna alkoholna pića i druga iznenađenja.

Prva banjalučka Šurijada održana je u septembru 2020. godine. U žestokom finalu prvo mjesto osvojila je Maja Jovičić, drugo mjesto Dario Bekić, dok se na trećoj poziciji našao banjalučki youtuber BL Beast.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79