(FOTO) U Bihaću otvoren novi odjel dječije hirurgije

U Kantonalnoj bolnici “Dr. Irfan Ljubijankić” danas je svečano otvoren novi odjel dječije hirurgije, što predstavlja značajan korak u poboljšanju zdravstvene usluge i infrastrukture Unsko-sanskog kantona.

Novi odjel opremljen je najsavremenijom medicinskom opremom i tehnologijom, prilagođenom specifičnim potrebama dječijih pacijenata. Također, osoblje odjela sastoji se od stručnih i iskusnih medicinskih timova koji će pružiti vrhunsku njegu i liječenje najmlađima.

Premijer Unsko-sanskog kantona, Nijaz Hušić, istakao je važnost otvaranja ovog odjela za Unsko-sanski kanton i zahvalio svima koji su doprinijeli realizaciji ovog projekta.

Očekuje se da će novi odjel pružiti neophodnu medicinsku podršku i olakšati pristup kvalitetnoj zdravstvenoj zaštiti za sve dječije pacijente u Unsko-sanskom kantonu.

 

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79