(FOTO) U Grabovici nastradao 62-godišnji Banjalučanin

Iako je na lice mjesta odmah upućena ekipa Hitne pomoći, muškarcu nije bilo spasa.

U saobraćajnoj nesreći koja se u 12:40 sati dogodila u mjestu Grabovica na magistralnom putu M-17, između Mostara i Jablanice, poginuo je M. P. (62) iz Banje Luke, utvrđeno je nakon uviđaja koji su obavili pripadnici Policijske uprave Mostar pod nadzorom dežurnog kantonalnog tužioca.

Nesretni čovjek je upravljao automobilom Hyndai i kretao se iz pravca sjevera prema jugu, kada se, pod još neutvrđenim okolnostima, direktno sudario s autobusom kompanije “Vildan-tours”, koji se kretao iz pravca Mostara, a u kojem su se nalazili kineski turisti.

Iako je na lice mjesta odmah upućena ekipa Hitne pomoći, Banjalučaninu nije bilo spasa.

Prizor na licu mjesta bio je jeziv, a više od dva sata trajalo je izvlačenje poginulog muškarca iz automobila, i to nakon intervencije vatrogasaca.

Niko od putnika u autobusu nije povrijeđen, a zbog ove nesreće u oba smjera su se formirale kolone duge više od pet kilometara prenosi Avaz.

Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas na magistralnom putu M17, a kako saznajemo radi se o Milenku Pudaru (1957).

(VIDEO) Pogledajte trenutak nesreće na putu M-17: Jedna osoba smrtno stradala

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79