(FOTO) U Mostaru izgorio automobil, uslijed požara oštećen još jedan

Pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar su jutros u ulici kralja Tvrtka gasili požar koji je zahvatio osobni automobil Opel.

Kako se navodi u izvješću Operativnog centra Civilne zaštite Hercegovačko – neretvanske županije, intervencija mostarskih vatrogasaca u navedenoj ulici je bila od 3:10 pa do 3:45 sati.

Osim Opela, vatra je oštetila i osobni automobil Suzuki koji je bio parkiran odmah pored. Mjesto događaja su osiguravali službenici Policijske uprave Mostar, dok je očevid na mjestu požarišta obavljen tijekom jutra.

Osim ove, mostarski vatrogasci su tijekom subote zabilježili intervenciju u naselju Dračevice (od 19:15 sati) gdje su gorjele stare gume, te na Bišću polju (od 23:40 sati) gdje je gorio otpad.

Čapljinski vatrogasci su gasili požar u Višićima (od 21:05 sati) gdje je vatra zahvatila biljni otpad, u Trebižatu (od 21:55 sati) gdje je gorjela trava i nisko raslinje, te u Grabovinama (od 22:50 sati) gdje je gorjela trava i nisko raslinje.

Vatrogasci u Čapljini su zabilježili i tri tehničke intervencije tijekom subote. U ulici Gojko Šušak (od 9 sati) radili su uklanjanje dimnjaka s krovišta zgrade, potom na trgu kralja Tomislava (od 12:50 sati) gdje su oslobodili pticu iz svjetlarnika, te u ulici Ruđer Bošković (od 19 sati) gdje su uklonili urušeni dio fasade koji se obrušio na kolnik.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79