(FOTO) U ovom bh. gradu najezgra mušica: Budite oprezni!

Stanovnike Kupresa iznenadila je, a mnoge i uznemirila najezda mušica kakvu ne pamte ni najstariji stanovnici tog mjesta.

Fotografije fasada prekrivenih hiljadama muha brzo su se počele širiti društvenim mrežama, a vijest o ovoj neobičnoj pojavi, objavio je i lokalni radio.

– Neuobičajena pojava za ovo doba godine na našim prostorima, najezda mušica, izgledaju kao oblaci, kao nikad viđeni rojevi. Nevjerovatno koliko ih je, u trenucima se čini kao da pada snijeg. Oni s kojima smo pričali i najstariji u našem naselju ne znaju o čemu se zapravo radi, a ono što možemo primijetiti je činjenica kako su ovu pojavu na društvenim mrežama zabilježili brojni naši sugrađani. Nemojte misliti da smo teoretičari zavjere i ako smatrate da jesmo pogledajte ove fotografije i zaključite sami – poručili su sa Kupreškog radija.
musice naslovna foto kupres

Slična pojava zabilježena je i u Trogiru i Kaštelima u Hrvatskoj.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79