(FOTO) U požaru nastradao starac, tijelo pronađeno pored šporeta

U požaru koji je sinoć izbio u banjalučkom naselju Motike nastradao je Miloš T. (92).

Beživotno tijelo pronađeno je uz šporet u prostoriji u kojoj je boravio Miloš T.

Uzrok požara nije poznat, a policija je pokrenula istragu tokom koje će biti utvrđene tačne okolnosti i uzrok.

  Nesrećni starac živio je u izdvojenoj prostoriji uz kuću u kojoj su bili njegov sin i snaha, a zahvaljujući komšijama i vatrogascima spriječeno je širenje požara na cijeli objekat.

– Još uvijek ne znamo šta je dovelo do ovakvog požara. Čitava prostorija je izgorjela za par sekundi. Prvo je nešto puklo, pa je pritrčao njegov sin koji živi odmah u kući pored, ali čim je otvorio ulazna od prostorije u kojoj je bio Miloš vatra je bila na sve strane – ispričao je komšija Nenad Sukara.

Dodaje da su se ubrzo skupile komšije pred kućom kako bi spriječili da vatra uhvati cijelu kuću saznaje Srpskainfo.

cZalijevali smo šmrkovima i jedva smo spasili da se vatra ne proširi. Nikome nije jasno šta je dovelo da se vatra ovako brzo raširi po prostoriji, pa su napori bili ogromni jer je plamen dolazio i do krova kuće, a da je zahvatio grede sve bi izgorjelo – prisjetio se komšija Sukara.

Navodi da ništa nije upućivalo na tragediju, ali pretpostavljaju da je moguće kako je Miloš uveče naložio vatru u šporetu, te da je to mogući uzrok tragedije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79