(FOTO) U saobraćajnoj nesreći u Brčkom jedno lice poginulo, drugo teško povrijeđeno

edno lice je smrtno stradalo, dok je drugo teže povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći koja se noćas oko dva časa dogodila u naselju Boće kod Brčkog, saznaje portal eBrčko.net.

”Dana 23.10.2021. godine oko 2:04 sata iza ponoći Policija je zaprimila prijavu da se u mjestu Boće dogodila saobraćajna nezgoda. Odmah nakon prijave policijski službenici Policije Brčko distrikta BiH su izašli na lice mjesta i utvrdili da je u saobraćajnoj nezgodi učestvovao vozač motornog vozila ”opel zafira” koji je zadobio teške tjelesne povrede, dok je suvozač smrtno stradao.

Policijski službenici su izvršili uviđaj pod nadzorom dežurnog tužioca Tužilaštva BiH i utvrđuju se okolnosti pod kojima se saobraćajna nesreća doigodila”, izjavila je za eBrčko Dževida Hukičević, portparol Policije Brčko distrikta.

Hukičevićeva nam nije mogla dati više informacija o ovoj teškoj nesreći.

Automobil je usljed velike brzine sletio s kolovoza. Ekipe Hitne pomoći i policije izvlačili su nastradale iz smrskanog automobila.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79