(FOTO) U Srbiji svečano otvorena bandera

Pre nekoliko dana u BiH je svečano otvoren kontejner i dok u Srbiji je to podsjetilo na sva naša bizarna svečana otvaranja – semafora, lifta, septičke jame, toaleta u njivama… stiže nam najnoviji slučaj – svečano otvaranje bandere, iliti, “stubne trafostanice”.

U Kaknju svečano otvoren novi kontejner! (FOTO)

Naime, u selu Bistrica koje je na teritoriji opštine Petrovac na Mlavi u petak je postavljena nova “stubna trafostanica”. Crvenu vrpcu je presekao predsjednik ove opštine Duško Nedenić.

Na zvaničnom Fejsbuk profilu ove opštine u Braničevskom okrugu stoji da je ova investicija vrijedna dva i po miliona dinara i “značajna za stabilno snabdijevanje električnom energijom više od 90 domaćinstava” prenosi 021.rs

“Prema rečima predsjednika opštine Duška Nedinića, rješenje problema sa elektrosnabdijevanjem planirano je i u naseljima Veliki Popovac, Vošanovac, Dubočka, Rašanac i Manastirica u sledećoj godini”, piše na zvaničnoj stranici na Fejsbuku.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79