(FOTO) U teškoj nesreći poginuo vozač: Automobil prepolovljen!

Život je izgubio muškarac (31) iz Gračaca u utorak, pola sata nakon ponoći. Nije imao vozačku dozvolu, odnosno još nije položio vozački ispit. Vozio je brzo te izgubio nadzor nad automobilom.

Udario je bočno u stup od struje tako da se “omotao” oko njega. Stup je od siline udarca puknuo. Jedan dio stupa pao je preko ceste, a drugi na automobil. Vozač je ispao van iz vozila, ali smo morali provjeriti je li još tko bio s vozačem. Zato smo rezali lim automobila. Uklonili smo krov i bočnu stranu karoserije. Nismo nikog našli, bio je sam, kazao nam je Marko Popović, zapovjednik Javne vatrogasne postaje Gospić.

Prometna nesreća u kojoj je život izgubio muškarac (31). Nije imao vozačku dozvolu, odnosno još nije položio vozački ispit. Vozio je brzo, odnosno neprilagođenom brzinom uvjetima na cesti te je izgubio nadzor nad automobilom prenosi 24Sata.

(FOTO) MUP upozorava: Nagradne igre su prevara, žele vaše podatke

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79