(FOTO) U vozilu su bile dvije cure, bilo sam im napipao i zvao Hitnu’

U Ulici Matije Gupca kod broja 76 nakon zavoja u lijevo, vozačica (29) je izgubila nadzor nad automobilom, prešla je na lijevu stranu i u povratku u desno sletjela je s ceste i zabila se u orah pored puta U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila nedjelju ujutro oko 6.10 sati u Donjim Andrijevcima nastradale su dvije djevojke, od kojih jedna ima ozljede opasne po život.

U Ulici Matije Gupca kod broja 76 nakon zavoja u lijevo, vozačica (29) je izgubila nadzor nad automobilom, prešla je na lijevu stranu i u povratku u desno sletjela je s ceste i zabila se u orah pored puta, ‘omotavši’ automobil oko njega.

Ustao sam nešto ranije i spremali smo se da idemo u crkvu jer je Cvjetnica, kada sam čuo da je nešto vani lupilo, pomislio sam da se netko zbio u naš automobil ispred kuće, pogledao sam kroz prozor i pred susjedovom kućom sam vidio automobil iz kojeg se dimilo. Odmah sam se obukao i otišao do automobila. U njemu su bile dvije djevojke, jedna je davala znakove života, a druga ne. I jednoj i drugoj sam opipao bilo na vratu i viknuo supruzi da pozove Hitnu pomoć. Mladi susjed ispred čije se kuće dogodila nesreća izašao je da pomogne rekao sam mu da pozove vatrogasce.

Vrlo brzo su stigli Hitna pomoć, vatrogasci i policija. Vozačicu nije bilo moguće izvući iz automobila, liječnici joj dali infuziju i vatrogasci su sjekli lim da je izvade van, dok je suvozačica izvučena bez problema. Imobilizirali su vozačicu i odvezli u bolnicu – ispričao je Vinko Karlović (65), čovjek koji živi preko puta mjesta nesreće.

Dvije djevojke ozlijeđene u stravičnoj nesreći U slavonskobrodskoj bolnici na odjelu reanimacije u nedjelju dopodne su rekli da je vozačica stabilno, no, da je njeno stanje i dalje kritično. Neslužbeno doznajemo da se radi o djevojkama s područja Čepina koje su se vraćale kući. Mještani te jako prometne ulice kroz koju teče sav promet od Vrpolja prema Slavonskom Brodu i obrnuto kažu da to nije prva nesreća, da nema drveta niti rasvjetnog stupa u kojeg se nisu zabijali automobili unatoč što je na tom mjestu ograničenje brzine od 50 km/h, jer očito je da se nitko toga ne pridržava. – Lani je mladi susjed krenuo s obitelji, dvoje djece tri i jednu godinu i njegova supruga su se taman spremali da uđu u svoj automobil kada se u njega zabila jedan žena iz Austrije koja je nedavno tek kupila automobil. Na svu sreću nitko nije nastradao, ali se pitamo do kada tako – rekao je Vinko Karlović.