(FOTO) UBIO TETU I BRATIĆA: NEĆAKU MJESEC DANA PRITVORA

Policija sumnja da je Minković u noći s 23. na 24. studenoga 2018., između 21.30 i 7 sati, ušao u obiteljsku kuću u III. Strugama dok su spavali i nožem im je prerezao vrat…

Policija je dovršila istragu nad 35-godišnjim Damirom Minkovićem zbog sumnje da je ubio svoju tetu Maricu Minković (76) i njenog posinka 50-godišnjeg Sinišu Minkovića prošloga vikenda u Zagrebu. Iza 14.30 sati završili su s ispitivanjem i Minkovića prepratili na Županijski sud u Zagrebu koji mu je odredio mjesec dana pritvora.
Policija sumnja da je Minković u noći s 23. na 24. studenoga 2018., između 21.30 i 7 sati, ušao u obiteljsku kuću u III. Strugama dok su spavali i nožem im je prerezao vrat. Potom se vratio u svoju kuću te je oko 7 sati napustio naselje Struge i otputovao iz Republike Hrvatske.
U utorak je uhićen na graničnom prijelazu Bajakovo na putu iz Beograda gdje je navodno otišao na dan ubojstva.Osumnjičenik za dvostruko ubojstvo u zagrebačkom naselju Struge uhićen je, kako se neslužbeno doznaje, nakon što je policija pronašla tragove DNK na nožu s kojim vjeruju da je počinjen brutalan zločin.

Podsjetimo, u zagrebačkom naselju Struge u subotu prijepodne pronađena su mrtva tijela Marice Minković i njenog posinka Siniše Minković. Naknadno se doznalo da policija traga za rođakom ubijenih koji se nalazio u Srbiji.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79