(FOTO) Uhvatili mladića: Zapalio Jeep i pobjegao taksijem

(FOTO) Uhvatili mladića: Zapalio Jeep i pobjegao taksijem


Mladić je prišao vozilu i za sada neutvrđenom zapaljivom tekućinom polio vjetrobransko staklo i poklopac motora pa zapalio tekućinu zbog čega je izgorio prednji dio automobila, a dijelom i njegova unutrašnjosti.

Zagrebački policajci proveli su istragu nad 25-godišnjakom zbog sumnje da je u ponedjeljak podmetnuo požar na autu u centru Zagreba.

Sumnja se da je 2. ožujka oko 3.35 sati došao u Prilaz Gjure Deželića, gdje je bio parkiran Jeep Compass zagrebačkih registracija, koji je vlasništvo 57-godišnjaka. Prišao je vozilu i za sada neutvrđenom zapaljivom tekućinom polio vjetrobransko staklo i poklopac motora, zapalio tekućinu otvorenim plamenom zbog čega je izgorio prednji dio automobila, a dijelom i njegova unutrašnjosti.

Potom, osumnjičeni se uputio do taksija, koji je bio parkiran odmah nasuprot zapaljenog auta, te se njime odvezao do autobusne stanice u Ulici kneza Branimira, otkuda se je udaljio pješice.

Ukupna materijalna šteta pričinjena ovim kaznenim djelom je neutvrđena.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnesena Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu prenosi 24Sata.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija