(FOTO) Uposlenici Doma zdravlja Travnik u akciji: Uredili površinu oko svoje zdravstvene ustanove

Naši uposlenici danas su se odazvali akciji ”Sedmica društvene odgovornosti”, u sklopu koje smo uredili prostor oko Doma zdravlja.

Na ovaj način priključili smo se velikom broju naših sugrađana koji tokom ove sedmice učestvuju u ovoj ekološkoj akciji za ljepši Travnik.

JU Dom zdravlja Travnik

Nevjerovatno je kako neki potez u pravo vrijeme uspijeva da preraste početnu ideju i postane nešto mnogo više.

Ideja načelnika Općine Travnik, Kenana Dautovića, da se pokrenu aktivnosti pod nazivom “Sedmica društvene odgovornosti” sada je debelo prerasla ono kako je zamišljena. Stanovnici naselja, zgrada, ulaza, kolektivi, političke i druge organizacije, nastoje dati svoj istinski doprinos onome što nam svima odgovara – čistoj i urednoj sredini.

Naravno, ima i onih koji se na sve ovo smješkaju i nastavljaju bacati smeće u Lašvu, pokraj puta ili negdje u prirodu, ali bliži se vrijeme kada će za takve poteze oni plaćati i ozbiljne kazne.

Akcija čišćenja i uređenja Travnika se nastavlja, u subotu je velika akcija čišćenja Babanovca koju vodi SRC Vlašić u saradnji sa našim portalom VlasicLIVE, a najavljene su aktivnosti na mnogim drugim lokalitetima.

Odlična ideja načelnika prihvaćena je od mnogobrojnih građana i iz svih njih izvukla je ono najbolje piše Agencija DAN

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79