(FOTO) Usljed teških povreda nakon saobraćajne nesreće preminuo vlasnik firme Gradski taxi Željko Čović

Usljed teških povreda zadobivenih nakon saobraćajne nesreće koja se sinoć oko 22:55 sati dogodila u naselju Krojčica u Tuzli u Univerzitetsko – kliničkom centru Tuzla preminuo je vlasnik firme Gradski taxi Željko Čović.

Vijest o njegovoj smrti duboko je rastužila sve njegove kolege i prijatelje. Čović se dugo godina bavio taksi prevozom po čemu su ga mnogi poznavali u gradu.

Podsjećamo, u direktnom sudaru učestvovala su dva putnička motorna vozila “Renault Megane” taksi oznaka za čijim je upravljačem bio Željko Čović i “Golf” kojim je upravljao H.H. rođen 1994. godine iz Tuzle koji je zadobio lakše tjelesne povrede u ovoj nesreći. Uviđajne radnje na mjestu ove saobraćajne nesreće nažalost sa smrtnim ishodom obavili su službenici PU Tuzla koji su poduzimaju sve potrebne daljne aktivnosti na dokumentovanju navedenog događaja i utvrđivanju okolnosti zbog kojih se dogodila ova saobraćajna nezgoda.

O svemu će biti obaviješten i dežurni tužilac Tužilaštva Tuzlanskog kantona prenosi Tuzlanski.ba

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79