(FOTO) Uz jaku želju sve je moguće: Petnaest godina je bila ovisna o heroinu, a onda je zbog jedne stvari prelomila

Bivša zavisnica od heroina uspjela je da preokrene život nakon što joj je rečeno da ima samo godinu dana života, a sada je čista nevjerovatnih 12 mjeseci.

Karolin Best bila je poznata kao lopov, kao i zavisnica o heroinu i kreku. Proteklih 15 godina provela je u zatvoru i van njega zbog kupovine droge i krađa, koje je koristila za finansiranje svojih zavisnosti.

Međutim, prije 12 mjeseci rečeno joj je da joj je upotreba droge dovela do toga da njeno srce da počne da propada i da ljekari neće moći da je operišu dok ne izbaci supstance koje tako drastično štete njenom organizmu.

Nakon što se prošlog augusta pridružila rehabilitacijskoj ustanovi i nakon intenzivnog programa skidanja sa droga, Karol danas slavi dvanaest mjeseci kako je “čista”. Tom prilikom je rekla:

– Zahvaljujući Stjuartu Tugudu, sada sam produktivan član društva i zahvaljujem mu što mi je pomogao da učinim nešto što nisam mogla sama. Ja sam živi dokaz da se možemo oporaviti, kazala je ona, prenosi Alternativna.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79