(FOTO) Već uspješno posluju na egipatskom tržištu: Vojno vozilo bh. firme na sajmu naoružanja u Kairu

Ambasador Egipta u BiH, Jaser Abdelrahman ali Sorur posjetio je Tehnički remont Bratunac (TRB), gdje se sastao sa menadžmentom kompanije, obišao proizvodne pogone i upoznao se sa proizvodnim programom, načinom poslovanja kao i proizvodnim kapacitetima TRB-a.

Posjeta egipatskog ambasadora uslijedila je nakon što je rukovodstvo TRB-a, na poziv Ambasade Egipta u BiH, nedavno prisustvovalo prijemu povodom Dana nezavisnosti Egipta, kada je ambasador i iskazao želju da posjeti fabriku TRB-a koja već uspješno posluje na egipatskom tržištu, a priprema se i za učešće na predstojećem sajmu naoružanja u Kairu, EDEX.

Kako je saopšteno iz ove kompanije, ambasador Sorur bio je pozitivno iznenađen proizvodima TRB-a, proizvodnim kapacitetima i kompletnim timom, uputivši sve pohvale kompaniji te istakao da će egipatska ambasada maksimalo biti na raspolaganju TRB-u za svu administrativnu pomoć kako bi joj se olakšalo poslovanje na tom tržištu.

Egipat predstavlja veoma važno tržište za TRB koji u toj zemlji već nekoliko godina posluje i ima više realizovanih ugovora.

Ambasador Sorur informisan je i da će TRB na sajmu EDEX, koji se od 29. novembra do 2. decembra održava u Kairu, predstaviti multifunkcionalno vozilo „Despot“, što će biti i prva zvanična promocija „Despota“ van granica BiH i Srbije.

– TRB će na ovoj značajnoj sajamskoj manifestaciji predstaviti svoje proizvode i usluge na prostoru od 170 metara kvadratnih – navodi se u saopštenju.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79