(FOTO/VIDEO) Komšije i rođaci bračnog para Đogić zaprepašteni svirepošću maloljetnika

Prvi komšija i rođak Đogića, šokiran je svirepom likvidacijom kojeg ne pamte ni najstariji mještani Šumatca. Elvedin je sa Salkinim bratom jutros među prvima došao u dvorište bračnog para.

Na licu mjesta bile su brojne policijske patrole te kriminalistički inspektori, dežurni tužilac i mrtvozornik. Zvanične potvrde o detaljima likvidacije od nadležnih institucija nije bilo, tek potvrda da je smrt nastupila nasilno.

No, kako nezvanično saznajemo, dvojica maloljetnika su nakon svirepe likvidacije, ukrali određene dragocjenosti i automobil likvidiranog bračnog para. Ubrzo nakon otkrivenog zločina su i lišeni slobode. Saznajemo da je prvo lišen slobode 15-godišnjak koji je otkrio identitet svog saučesnika, koji je nakon kraće potrage, također, lišen slobode. Jedan od počinilaca nevaznično saznajemo iz istog je naselja i živi u neposrednoj blizini žrtava, dok je drugi zbog sukoba sa zakonom već protjeran iz SAD. Policijski istražitelji još uvijek vrše uviđaj, a nad navedenim osobama je u toku kriminalistički obrada.

Salko i Fatima Đogić, u naselju Šumatac su živjeli sami. Salko je bio slovenski penzioner, 15 godina stariji od svoje supruge s kojom je imao pet sinova. Svi oni živjeli su van granica BiH. Dvojica u Italji, dvojica u Americi i jedan u Belgiji – jutros su primili strašnu vijest – da su im roditelji brutalno likvidirani, prema svemu sudeći, zbog koristi.

Komšije i rođaci bračnog para Đogić zaprepašteni svirepošću maloljetnika

Komšije i rođaci bračnog para Đogić zaprepašteni svirepošću maloljetnika

Gepostet von CRNA Hronika BIH am Samstag, 23. März 2019

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments