(FOTO) Voz u snijegu: Ljudi se voze 13 sati vozom, a još nisu blizu odredišta!

Ante Majić, zajedno s još četrdesetak putnika, zaputio se sinoć vlakom iz Splita prema Zagrebu. Međutim, Ante, kao i njegovi suputnici, još uvijek su na putu prema Zagrebu. Proveli su dosad 13 sati u željeznici, a čini se kako ih čeka dug put.

Sinoć, oko 3 ujutro, zapeli su u snijegu na jednom mostu u Lici. Tek sad, oko podne, uspjeli su se pokrenuti.

Napokon smo se pokrenuli!

Razgovarali smo s Antom koji, iako se vozi već nešto više od 13 sati, nije izgubio optimizam.

– Napokon smo se pokrenuli, nasmijano nam govori.

– U Ličkim Jesenicama stali smo prvi put. Bilo je to oko 3 sata ujutro jer je voz koji je dolazio iz Zagreba prema Splitu zapeo na istom mjestu kao i mi. Onda smo čekali njega da se oslobodi, čekali smo četiri sata, priča nam svoju avanturu. “Iz Splita smo krenuli u 21.40”, pojašnjava Ante.

– Dakle, čekali smo četiri sata da prođe taj voz iz Zagreba. Kad je on bio oslobođen, krenuli smo mi. I onda smo zapeli na istom mjestu. Tu smo čekali od 7 sati ujutro, pa sve do sad. Evo upravo je krenuo voz, došli su po nas – s olakšanjem nam prenosi.

– Zapeli smo na nekom mostu, zeznuta je dionica. Tim dijelom se mora voziti prilično sporo, i vozili smo sporo, ali smo svejedno zapeli. Nismo se mogli pomaknuti. Došla je ralica, ali ni ona nije pomogla.

– Zatim smo čekali drugi voz, odnosno drugu lokomotivu. Oni su nas uspjeli izvući. Lokomotiva nas je povukla – prepričava nam.

Očekivali smo da će samo projuriti

– Što je najgore, svi smo namjerno išli vozom, jer smo očekivali da baš on neće stati u snijegu. Mislili smo da će samo projuriti kroz snijeg. To je bio dogovor – rekao nam je kroz smijeh Ante Majić, dok se provlačio vozom kroz snijegom okovanu Hrvatsku.

 

CrnaHronika/Index

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments