(FOTO) Voz udario autobus i prepolovio ga, u jezivom udesu POGINULO DVOJE ODRASLIH I DIJETE

Stravičan udes dogodio se oko 7.30 sati jutros u selu Donje Međurovo kod Niša kada je voz udario autobus! U užasnoj nesreći je, prema prvim informacijama, poginulo najmanje troje ljudi, među kojima je jedno dete! U nesreći su povređene 22 osobe, potvrdio je MUP.

 Foto: B. Janačković / RAS Srbija

Kako saznajemo prizor na licu mesta je stravičan, autobus je prepolovljen.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama “Blica” u strahovitom udesu stradale su dve odrasle osobe i jedno dete.

Strahuje se da dece ima i među povređenima jer je u pitanju autobus koji saobraća od Novog Sela do škole u Bunju i svakog jutra u njemu ima dosta đaka, kao i zaposlenih koji idu na posao.

Ekipe Hitne pomoći, policija i vatrogasci su sve vreme na licu mesta.

 Foto: B. Janačković / RAS Srbija

Kako javlja reporter “Blica” sa lica mesta, prema prvim informacijama više od 20 povređenih prevezeno je u Urgentni centar Kliničkog centra Niš. U bolnici su svi u pripravnosti i sve sale su pripremljene za povređene.

Kako saznajemo, u bolnicu je primljeno 26 osoba, i trenutno je u toku operacija petoro povređenih u udesu. MUP je, međutim, saopštio da su u udesu povređene 22 osobe.

Udes autobusa i voza

Svi povređeni su evakuisani sa mesta nesreće, a vatrogasci su pomerali ostatke autobusa kako bi proverili da ispod autobusa ili voza nema tela ili povređenih. Uviđaj na licu mesta je u toku.

Voz koji je udario autobus saobraća na liniji Niš-Prokuplje. Od siline udarca zadnji deo voza skliznuo je sa šina.

Kako saznajemo, do udesa je došlo na pružnom prelazu na kom nema rampe.

Na mesto nesreće stigao je i gradonačelnik Niša Darko Bulatović, načelnik niške policije Slaviša Veljović, kao i direktor Hitne pomoći Slavoljub Živadinović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments