(FOTO) Vozač (23) izbjegavao divljač pa kamionom sletio s ceste…

Prolazili smo cestom i vidjeli vatrogasce i Hitnu, izgledalo je strašno, ispričala nam je čitateljica koja je prolazila kraj mjesta nesreće.

Foto: 24sata/24sata

U petak ujutro na ulazu u selo Župić na državnoj cesti D37 dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno nekoliko ljudi.

Kamion se prevrnuo, a auto se zabio u njega.

Foto: 24sata/24sata

– Izgledalo je kao da su pali u provaliju kraj ceste – kaže čitateljica. Objašnjava da je auto nakon sudara pao u kanal koji se nalazi uz cestu prenosi 24Sata.

Foto: čitatelj 24sata

Na mjestu nesreće, između sela Župić i Novo Selište, intervenirali su Hitna i vatrogasci, a iz policije su nam potvrdili kako su ozlijeđene dvije osobe, vozač kamiona (23) i vozačica auta (42). Prevezene su u bolnicu, a težina njihovih ozljeda još nije poznata.

Očevid je u tijeku, a prema prvim saznanjima koje je prikupila policija, nesreća se dogodila nakon što je vozač kamiona, pokušavajući izbjeći divljač, prešao u traku za suprotni smjer.

>>> Više informacija uskoro…

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79